I will never forget

Förra året i februari hade jag och Olivia tur att få åka på en liten tripp, nämligen till Hawaii och Los Angeles. Det var en underbar resa, först av allt var vi i Honolulu i några dagar, och ballare ställe kan man inte hitta asså. Så himla mysigt på kvällen, hur varmt som helst, sen ladda vi till att åka till The big Island, till Hilo. Där hyrde vi ett hus, de var också rätt coolt, det fanns till och med svarta(!!) stränder, med svaart sand. Vi åkte också till Kona, jättefint. Jag och Olivia brukade att ta promenader på kvällen i värmen, ta en svalt bad och bara njuta av den semestern! Lovely. Sen åkte vi tillbaka till Honolulu och då bodde vi exakt vid Waikiki beach, den kända stranden i Hawaii.. Och det var exaakt så man tänker en semester, ljusa stränder, restauranger exakt vid havet, ljusblått hav, snygga killar som surfade! Ja, det kunde helt enkelt inte bli bättre! Jo, shoppingen, shit.. Vi ska inte ens gå in på det..
Sen bärde vi av till Los Angeles och bodde exakt vid Piren. Det var också hur underbart som helst, det var nästan baaara snygga bilar som rullade förbi, snygga människor, men också mycket uteliggare,stackarna!
Shoppingen var också jävligt galen där.. Sen, det jag kommer ihåg bäst av allt med denna resan, det var Victoria! Världens underbaraste tjej. Kom ihåg när vi träffades, vi klicka direkt och åkte iväg till en fest som tyvärr blev inställd för polisen skulle komma, nämligen hos ingen mindre än............. Jack Nicholson, jävligt ball faktiskt. Fast det var ju hos hans son då såklart. Haha! Ja, fyfan vad bra denna resan var, ska förmooodligen tillbaka dit nästa år! Får hoppas på det.. Jaja, lägger upp lite nice bilder också! PUSSSS, /A
Victoriaaa
Lägger upp mer bilder seen
,

Kommentarer

Drop a comment!

Vad heter du?
Kom ihåg mig!

Email (bara vi som ser);

Namnet på din blogg;

Spell it out..

Trackback
RSS 2.0